Antricot la tava

Printeaza

Antricot la tava 

Ingrediente:Antricot la tava

  • 5 antricoate
  • unt
  • sare
  • piper
  • 2- cartofi
  • 1 lin­guriţă hrean

Mod de preparare:

Scoatem oasele superioare (vertebrele) lăsînd numai-osul coastei şi dăm antricotului forma cotletului de viţel. Cură­ţăm grăsimea de prisos şi tăiem carnea de la capetele osului.

Netezim antricoatele cu un ciocan de lemn, ca să aibă aceeaşi grosime. Pre­sărăm pe ambele părţi sare, piper, şi făină. Topim o bucată de unt într-o tavă, punem antricoatele unele lîngă altele şi le frigem, întorcîndu-le cînd pe o parte cînd pe alta. După 204-—25 minute, cînd antricoatele sunt gata, le punem pe o far­furie şi le presărăm cu hrean ras.

Ca garnitură servim cartofi întregi prăjiţi.

Antricotul se stropeşte cu sucul lui.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Sa incerc si eu reteta asta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.