Trifle cu zmeura
PrinteazaTrifle cu zmeura din: mascarpone, zmeura, zahar, biscuiti, oua, frisca.
- 250 g mascarpone
- 250 g zmeura
- 100 g zahăr brun
- 300 g biscuiţi sfârâmidosi
- un plic zahăr vanilinat
- ouă
Pentru ornat:
- 200 g friscâ lichida
- 50 g zahăr pudră
- 100 g zmeură
Mod de preparare:
Gălbenuşurile se mixează cu zahărul vanilinat şi zahărul brun. Se adaugă mascarpone şi se amestecă cu telul. Apoi se pun albuşurile bătute spumă.
Se măruntesc biscuiţii şi se repartizează un prim strat în cupe, se aşază zmeură, apoi cremă, biscuiţi şi iar zmeură. Se ornează cu frişca bine bătută şi amestecată cu zahărul şi cu zmeură.
Se lasă 30 de minute la frigider.
Trifle cu zmeura
Pofta buna!