Trifle cu zmeura

Printeaza

Trifle cu zmeura din: mascarpone, zmeura, zahar, biscuiti, oua, frisca.

Ingrediente:Trifle_cu_zmeura

  • 250 g mascarpone
  • 250 g zmeura
  • 100 g zahăr brun
  • 300 g biscuiţi sfârâmidosi
  • un plic zahăr vanilinat
  • ouă

Pentru ornat:

  • 200 g friscâ lichida
  • 50 g zahăr pudră
  • 100 g zmeură

 

Mod de preparare:

Gălbenuşurile se mixează cu zahărul vanilinat şi zahărul brun. Se adaugă mascarpone şi se amestecă cu telul. Apoi se pun albuşurile bătute spumă.

Se măruntesc biscuiţii şi se repartizează un prim strat în cupe, se aşază zmeură, apoi cremă, biscuiţi şi iar zmeură. Se ornează cu frişca bine bătută şi amestecată cu zahărul şi cu zmeură.

Se lasă 30 de minute la frigider.

Trifle cu zmeura

Trifle_cu_zmeura

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.