Tocana de vitel cu ciuperci si bulion

Printeaza

Tocana de vitel cu ciuperci si bulion din: carne de viţel, ceapa, bulion, ciuperci conservate, faina, ulei, sare, piper.

Tocana_de_vitel_cu_ciuperci_si_bulion

Ingrediente:

  • 600 g carne de viţel
  • 2 cepe
  • 4 linguri bulion
  • 200 g ciuperci conservate
  • 2 linguri făină
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Ceapa se taie peştişori si se pune la călit în ulei. Carnea se taie cuburi, se trece prin făină si se pune la călit, peste ceapă.

Se lasă să-şi schimbe culoa­rea, se presară sare, se toarnă apă si se lasă la fiert 30 de minute.

Apoi, se pun bulionul desfă­cut cu putină apă şi ciupercile si se mai lasă pe foc 15 minute. Se verifică gustul de sare sl piper si se serveşte cu garnitură de orez sau cartofi.

Tocana de vitel cu ciuperci si bulion

Tocana_de_vitel_cu_ciuperci_si_bulion

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.