Tocana de vitel cu ciuperci si bulion
PrinteazaTocana de vitel cu ciuperci si bulion din: carne de viţel, ceapa, bulion, ciuperci conservate, faina, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 600 g carne de viţel
- 2 cepe
- 4 linguri bulion
- 200 g ciuperci conservate
- 2 linguri făină
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ceapa se taie peştişori si se pune la călit în ulei. Carnea se taie cuburi, se trece prin făină si se pune la călit, peste ceapă.
Se lasă să-şi schimbe culoarea, se presară sare, se toarnă apă si se lasă la fiert 30 de minute.
Apoi, se pun bulionul desfăcut cu putină apă şi ciupercile si se mai lasă pe foc 15 minute. Se verifică gustul de sare sl piper si se serveşte cu garnitură de orez sau cartofi.
Tocana de vitel cu ciuperci si bulion
Pofta buna!