Supă de zarzavat cu răzălei

Printeaza

Supă de zarzavat cu răzălei

Ingrediente:Supă de zarzavat cu răzălei

  • 3 apă
  • 2-3 morcovi
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 1 ţelină mică
  • 2 cartofi mai mici
  • 1 ceapă
  • 100 ml ulei
  • 1 vârf de cuţit de boia
  • pătrunjel verde
  • condimente
  • piper
  • sare

Pentru răzălei ai nevoie de:

  • 4 linguri făină
  • 1 ou

 

 

Mod de preparare:

Pui apa la fiert şi în acest timp cureţi şi tai morcovii, rădăcina de pătrunjel şi ţelina şi cartofii cubuleţe, iar ceapa o tai mărunt.

Jumătate din cantitatea de zarzavaturi o căleşti 2-3 minute în ulei, iar zarzavaturile rămase le pui în apă la fiert.

După ce s-au călit, le adaugi şi pe acestea la fiert. Pui apoi sare, piper, boia şi condiment după gust.

Prepari apoi aluatul pentru răzălei astfel: amesteci făina cu oul şi frămânţi până obţii un aluat tare, pe care-l dai pe răzătoarea cu ochiuri mari.

Laşi răzăleii 10 minute pe un suport să se usuce şi îi adaugi în supă când zarzavaturile sunt fierte.

Mai laşi la fiert încă 7-8 minute şi după ce stingi focul, presari pătrunjelul verde tocat.

 

Poftă bună!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.