Supa de anghinare – reteta usor de preparat

Printeaza

Supa de anghinare din: ulei de masline, ceapa, usturoi, telina, anghinare, supa, lapte, sare, piper, paine, branza.

 

Ingrediente: Supa de anghinare

  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa, tocata
  • 1 catel de usturoi, tocat
  • 1 tulpina telina, tocata
  • 675 g anghinare, tocate, din conserva
  • 500 ml supa
  • 300 ml lapte
  • sare si piper
  • 8 felii paine
  • 100 g branza rasa

 

Mod de preparare:

Incalziti untul si uleiul intr-o oala, adaugati ceapa, usturoiul, telina si gatiti 5 minute.

Adaugati anghinare si mai gatiti inca 5 minute. Incorporati supa si aduceti la fierbere.

Reduceti focul si gatiti 20-25 minute.

Transferati la blender si omogenizati. Adaugati inapoi in oala si incorporati laptele si gatiti 2 minute.

Presarati branza rasa pe feliile de paine si dati la cuptor.

Serviti supa calda cu bruschetele de branza.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.