Supă cremă de legume cu lapte de cocos

Printeaza

Supă cremă de legume din: morcovi, telina, pastarnac, porumb, ciuperci, fasole verde, cartofi, ceapa, ardei, usturoi, ulei de masline, lapte de cocos, sare, piper, lamaie.

Ingrediente:Supa_crema_de_legume_cu_lapte_de_cocos

  • doi morcovi
  • o telina mica
  • o radacina de pastarnac
  • 200 g porumb boabe
  • 200 g ciuperci
  • 200 g fasole verde
  • doi cartofi
  • o ceapa
  • un ardei rosu
  • 3 catei de usturoi
  • 100 ml ulei de masline
  • 200 ml lapte de cocos
  • sare
  • piper
  • lamaie

 

Mod de preparare:

Morcovii, ţelina şi rădăcina de păstârnac se curăţă, se spală şi se taie cubuleţe. Ceapa şi usturoiul se curăţă şi se toacă mărunt. Ciupercile se curăţă de pieliţă, se spală şi se taie felii. Fasolea verde se curăţă, se taie bucăţi mici şi se spală. Cartofii se curăţă de coajă, se spală şi se taie cuburi.

Ardeiul se curăţă de seminţe, se spală şi se taie cubuleţe. într-o cratiţă se încinge uleiul de măsline, se pune ceapa, morcovul, ţelina şi păstârnacul. Se călesc cinci minute, apoi se pun la fiert în doi litri de apă. Se adaugă fasolea verde, ciupercile şi ardeiul.

Se condimentează, se fierb zece minute, apoi se adaugă şi cartofii. Se presară porumbul, se fierb 15 minute şi se iau de pe foc. Se opreşte o parte din legume iar restul se pasează cu un blender. Se adaugă laptele de cocos şi se mai fierb cinci minute.

Supă cremă de legume cu lapte de cocos

Supa_crema_de_legume_cu_lapte_de_cocos

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.