Stelute cu merisoare uscate

Printeaza

Stelute cu merisoare uscate din: merisoare uscate, unt, sare, esenta de vanilie, zahar, faina.

Ingrediente:Desert_4

  • 100 g merisoare uscate
  • 300 g unt la temperatura camerei
  • 1/4 lingurita de sare
  • esenta de vanilie
  • 200 g zahar
  • 500 g faina

 

 

Mod de preparare:

Se toaca merisoarele. Se bate untul cu sarea si esentaa, pana se obtine o crema alba. Se adauga zaharul si se amesteca pana ce se dizolva complet. Se inglobeaza apoi faina, urmata de merisoarele tocate. Pe planseta tapetata cu faina se intinde o foaie din acest aluat, groasa de cca 1 cm. Se da la frigider cca 60 minute.

Se incinge cuptorul la 180 °C. Se decupeaza cu forma speciala steluţe din foaia de aluat si se asaza pe tavi tapetate cu hartie de copt. Se coc 20 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.