Snitele italiene

Printeaza

Snitele italiene

Snitele italiene

Ingrediente:

  • 6 felii de carne
  • 100 g cascaval ras
  • 1 ceasca de ulei
  • sare
  • piper macinat
  • 1 ou
  • 2 linguri de pesmet

 

Mod de preparare:

Feliile se bat cu o lingura de lemn, apoi se trec prin ou si prin pesmet. Se prajesc in ulei incins.

Se rumenesc pe ambele parti, se scot si, cat mai sunt fierbinti, se presara peste ele cascaval ras. Se servesc calde.

Snitele italiene

Snitele italiene.jpg

Posta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.