Sarlota de capsuni cu frisca si piscoturi

Printeaza

Sarlota de capsuni cu frisca si piscoturi din: piscoturi, gelatina, capsune, albusuri, zahar, branza dulce degresata, frisca, capsune, zahar pudra.

Ingrediente:Sarlota_de_capsuni_cu_frisca_si_piscoturi

  • 18 piscoturi
  • 7 foi gelatina alba
  • 500 g capsune
  • 2 albusuri
  • 50 g zahar
  • 400 g branza dulce degresata
  • 125 g frisca

pentru decor:

  • 100 g capsune
  • 125 g frisca
  • 1 plic intaritor de frisca
  • zahar pudra

 

Mod de preparare:

Rehidratezi foile de gelatină în apă cât să le acopere. Speli căpşunele, le cureţi şi zdrobeşti jumă­tate dintre ele, până obţii un piure. Tai în cubuleţe fructele rămase. Baţi albuşurile spumă tare împreună cu zahărul, încorporezi treptat frişca bătută. Amesteci brânza cu piureul de căpşune.

Topeşti gelatina la foc mic. în crema de brânză, încorporezi gelatina, spuma de albuşuri şi % din fructele tăiate. Pui crema într-o formă de budincă, în frigider, pentru 3 ore. Inainte de a o servi, o răstorni pe un pla­tou şi o decorezi cu pişcoturile.

Sarlota de capsuni cu frisca si piscoturi

Sarlota_de_capsuni_cu_frisca_si_piscoturi

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Mi-ai facut pofta, de cand n-am mai mancat o sarlota

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.