Salata de paste cu creveti si migdale
PrinteazaSalata de paste cu creveti si migdale din: taitei cu ou, varza rosie, varza chinezeasca, ardei iute, sos de soia, ulei de susan, otet, miere, sare, piper, creveti decorticati, coriandru si migdale.
- 350 g taitei cu ou
- 300 g varza rosie
- 250 g varza chinezeasca
- 1 morcov
- 1 ardei iute rosu
- 6 linguri ulei de susan
- 3 linguri sos de soia
- 1 lingura otet
- 1 lingurita miere
- sare
- piper
- 20 g creveti decorticati
- 3 fire coriandru
- 30 g migdale
Mod de preparare:
Se fierb pastele conform indicaţiilor de pe ambalaj, se scurg şi se trec prin jet de apă rece. Se spală şi se toacă varza. Se curăţă morcovul şi se taie beţigaşe. Se curăţă ardeiul, se crestează pe lung şi se scot seminţele, apoi se spală şi se taie rondele.
Se amestecă 3 linguri de ulei de susan cu ardei iute, sos de soia, oţet şi miere, bătând cu telul. Se sărează şi se piperează. Creveţii se prăjesc în restul de ulei 2-3 min., amestecând. Se sărează. Se amestecă pastele cu creveţi, legume şi dressing. Se spală coriandrul, se rup frunzuliţele şi se presară pe salată, împreună cu migdale.
Salata de paste cu creveti si migdale
Pofta buna!
Ce bine arata salata asta!