Rulouri cu şuncă si caşcaval

Printeaza

Rulouri cu şuncă si caşcaval din: dovlecei, vanata, ceapa verde, branza de vaci, parmezan, sunca, rosii, ulei de masline, cimbru, piper alb, sare.

Ingrediente:Rulouri_cu_sunca_si_cascaval

  • 2 dovlecei mici (400 g)
  • 1 vanata mica (200 g)
  • 3 fire de ceapa verde
  • 200 g branza de vaci
  • 100 g parmezan
  • 200 g sunca felii subtiri
  • 3 rosii
  • 5 linguri ulei de masline
  • 3 crengute de cimbru
  • piper alb
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli dovleceii şi vânătă şi îi tai pe Ung în felii cât mai subţiri, pe care le frigi pe ambele părţi într-o tigaie de teflon neunsă şi le condimentezi cu sare, după gust. Toci ceapa mărunt, după care o amesteci cu brânza şi parmezanul şi condimentezi cu sare şi piper.

Tai feliile de şuncă pe lung, aproximativ cât lăţimea feliei de vânătă. Pe o tavă aşezi feliile de dovlecel, pui deasupra feliile de vinete şi apoi cele de şuncă. Adaugi brânza şi rulezi cât se poate de strâns, apoi dai la frigider până în momentul servirii.

Speli roşiile, le cureţi de seminţe, le tai cubuleţe mici şi le pui într-un castron. Adaugi uleiul de măsline, frunze de cimbru şi sare după gust, apoi amesteci bine. Serveşti amestecul de roşii cu rulourile alături de o felie de pâine prăjită.

Rulouri cu şuncă si caşcaval

Rulouri_cu_sunca_si_cascaval

Poftă bună!

 

1 comentariu

  1. Interesante rulourile cu sunca si cascaval

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.