Retete pentru gratar: Gratar de carne mixta
PrinteazaGratar de carne mixta din: muschi de porc, muschi de vita, pulpe de pui, sare, oregano, cimbru, ulei.
- 200-300 g muschi de porc
- 200-300 g muschi de vita
- 4 pulpe de pui
- sare
- piper
- oregano
- cimbru
- 1-2 linguri ulei
Mod de preparare:
Speli toata carnea, o cureti si o tai felii groase, pe cea de vita de 1 cm si pe cea de porc de 1,5-2 cm grosime.
Cureti pulpele de pui, le speli si le tapetezi cu un servet absorbant.
Condimentezi fiecare bucata de carne dupa preferinta, iar carnea de vita o bati cu ciocanul de snitele.
Apoi lasi carnea la marinat timp de 1 ora.
Ungi bucatile de carne cu putin ulei si le asezi pe gratarul foarte bine incins.
Lasi fiecare bucata cate 7-10 minute pe fiecare parte si servesti carnea imediat cu salata proaspata.
Pofta buna!