Retete de post: Ciuperci la cuptor umplute cu spanac

Printeaza

Ciuperci la cuptor umplute cu spanac din: ciuperci, ulei de masline, sare, piper, spanac, usturoi verde, verdeata si cascaval de post.

Ingrediente:Ciuperci_la_cuptor_umplute_cu_spanac

  • 10 ciuperci mari
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 200 g spanac
  • 2-3 catei de usturoi verde
  • verdeata
  • 150-200 g cascaval de post (optional)

 

Mod de preparare:

Speli ciupercile, le îndepărtezi picioruşele şi le pui la cuptor într-o tavă unsă, după ce ai picurat în fiecare ciupercă câte un strop de ulei.

Laşi la cuptor să se în­moaie. Cureţi spanacul şi îl toci dacă este proaspăt sau îl pui di­rect pe foc într-o tigaie, dacă este congelat, cu o lingură de ulei şi 2 de apă.

In spanacul scăzut, adaugi usturoiul feliat, verdeaţa şi picioruşele ciupercilor toca­te.

Ţii pe foc până compoziţia se leagă. Umpli cu ea ciuperci­le. Peste fiecare ciupercă pui o feliuţă de caşcaval de post.

Dai totul la cuptor 15-20 de minute.

Ciuperci la cuptor umplute cu spanac

Ciuperci_la_cuptor_umplute_cu_spanac

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • ciuperci umplute cu spanac

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.