Retete de post: Ciuperci la cuptor umplute cu spanac
PrinteazaCiuperci la cuptor umplute cu spanac din: ciuperci, ulei de masline, sare, piper, spanac, usturoi verde, verdeata si cascaval de post.
- 10 ciuperci mari
- ulei de masline
- sare
- piper
- 200 g spanac
- 2-3 catei de usturoi verde
- verdeata
- 150-200 g cascaval de post (optional)
Mod de preparare:
Speli ciupercile, le îndepărtezi picioruşele şi le pui la cuptor într-o tavă unsă, după ce ai picurat în fiecare ciupercă câte un strop de ulei.
Laşi la cuptor să se înmoaie. Cureţi spanacul şi îl toci dacă este proaspăt sau îl pui direct pe foc într-o tigaie, dacă este congelat, cu o lingură de ulei şi 2 de apă.
In spanacul scăzut, adaugi usturoiul feliat, verdeaţa şi picioruşele ciupercilor tocate.
Ţii pe foc până compoziţia se leagă. Umpli cu ea ciupercile. Peste fiecare ciupercă pui o feliuţă de caşcaval de post.
Dai totul la cuptor 15-20 de minute.
Ciuperci la cuptor umplute cu spanac
Pofta buna!
Incoming search terms:
- ciuperci umplute cu spanac