Reteta zilei: Rulada de vitel
PrinteazaRulada de vitel din: unt, ulei, praz, telina, pesmet, patrunjel, vitel, sare, piper.
Ingrediente:
- 25gr unt
- 1 lingura ulei
- 1 fir praz, tocat
- 1 tulpina telina, tocata
- 50gr pesmet
- 50gr patrunjel
- 900gr vitel
- sare si piper
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 180C. Incalziti uleiul si untul intr-o tigaie, Gatiti prazul si telina cateva minute, scoateti din tigaie si adaugati peste pesmetul si patrunjel si asezonati. Amestecati bine.
Puneti mixul peste carnea de vitel si rulati. Transferati intr-o punga de copt si asezati intr-o tava. Dati la cuptor pentru 1 1/4 ore. Incercati carnea, iar daca este necesar, mai dati la cuptor 15-20 de minute.
Taiati si serviti cu garnitura, dupa preferinta.
Rulada de vitel
Pofta buna!