Reteta zilei: Rulada de vitel

Printeaza

Rulada de vitel din: unt, ulei, praz, telina, pesmet, patrunjel, vitel, sare, piper.

Rulada de vitel

Rulada de vitel

Ingrediente: 

  • 25gr unt
  • 1 lingura ulei
  • 1 fir praz, tocat
  • 1 tulpina telina, tocata
  • 50gr pesmet
  • 50gr patrunjel
  • 900gr vitel
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 180C. Incalziti uleiul si untul intr-o tigaie, Gatiti prazul si telina cateva minute, scoateti din tigaie si adaugati peste pesmetul si patrunjel si asezonati. Amestecati bine.

Rulada de vitel
Puneti mixul peste carnea de vitel si rulati. Transferati intr-o punga de copt si asezati intr-o tava. Dati la cuptor pentru 1 1/4 ore. Incercati carnea, iar daca este necesar, mai dati la cuptor 15-20 de minute.

Rulada de vitel
Taiati si serviti cu garnitura, dupa preferinta.

Rulada de vitel

Rulada de vitel

Rulada de vitel

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.