Reteta zilei: Legume cu sos aromat
PrinteazaLegume cu sos aromat din: morcovi, pastarnac, ulei de masline, unt, zahar, cartofi noi, ceapa, supa, sos worcestershire, pasta de tomate, mustar dijon, dafin, sare, piper, patrunjel.
Ingrediente:
- 225gr morcovi
- 225gr radacina de pastarnac
- 1 lingura ulei de masline
- 1 lingura unt
- 1 lingura zahar
- 450gr cartofi noi
- 225gr ceapa mica, curatata
- 440ml supa
- 1 lingura sos worcestershire
- 1 lingura pasta de tomate
- 1 lingurita mustar dijon
- 2 frunze de dafin
- sare si piper
- patrunjel tocat, pentru servire
Mod de preparare:
Curatati morcovii si pastarnacul si taiati bucati potrivite.
Intr-o cratita incalziti uleiul, untul si zaharul, amestecati pana se dizolva zaharul.
Incorporati cartofii, ceapa, morcovii si pastarnacul. Sotati 10 minute.
Amestecati supa, sosul, pasta de tomate si mustarul intr-un bol. Adaugati peste legume, amestecati si adaugati apoi frunzele de dafin. Gatiti 30 de minute, acoperit.
Scoateti frunzele de dafin, asezonati cu sare si piper, dupa gust si serviti legumele calde, garnisite cu patrunjel.
Legume cu sos aromat
Pofta buna!
O sa fac si eu legumele cu sos