Reteta zilei: Legume cu sos aromat

Printeaza

Legume cu sos aromat din: morcovi, pastarnac, ulei de masline, unt, zahar, cartofi noi, ceapa, supa, sos worcestershire, pasta de tomate, mustar dijon, dafin, sare, piper, patrunjel.

Legume cu sos aromat

Legume cu sos aromat

Ingrediente: 

  • 225gr morcovi
  • 225gr radacina de pastarnac
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura zahar
  • 450gr cartofi noi
  • 225gr ceapa mica, curatata
  • 440ml supa
  • 1 lingura sos worcestershire
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 lingurita mustar dijon
  • 2 frunze de dafin
  • sare si piper
  • patrunjel tocat, pentru servire

Mod de preparare:

Curatati morcovii si pastarnacul si taiati bucati potrivite.

Legume cu sos aromat
Intr-o cratita incalziti uleiul, untul si zaharul, amestecati pana se dizolva zaharul.
Incorporati cartofii, ceapa, morcovii si pastarnacul. Sotati 10 minute.

Legume cu sos aromat
Amestecati supa, sosul, pasta de tomate si mustarul intr-un bol. Adaugati peste legume, amestecati si adaugati apoi frunzele de dafin. Gatiti 30 de minute, acoperit.

Legume cu sos aromat
Scoateti frunzele de dafin, asezonati cu sare si piper, dupa gust si serviti legumele calde, garnisite cu patrunjel.

Legume cu sos aromat

Legume cu sos aromat

Legume cu sos aromat

Pofta buna!

1 comentariu

  1. O sa fac si eu legumele cu sos

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.