Reteta zilei: Cotlete de porc cu sos de cirese

Printeaza

Cotlete de porc cu sos de cirese din: cotlete de porc, spanac, ulei de masline, cirese, vin rosu, cimbru, mustar, otet de vin rosu, miere, sare si piper.

Ingrediente:

Cotlete de porc cu sos de cirese

Cotlete de porc cu sos de cirese

  • 4 cotlete de porc fara os
  • spanac
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 cesti cirese, fara samburi
  • 1/4 ceasca vin rosu
  • 1/4 ceasca de apa
  • 2 lingurite Frunze proaspete cimbru
  • 1 lingurita mustar
  • 2 linguri oțet de vin roșu
  • 3 linguri miere
  • 2 lingurițe de sare
  • 2 lingurita piper proaspat macinat

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie preparati sosul amestecand cu cireșele, vinul, apa, oțetul, muștarul, cimbrul, mierea și un varf de cuțit de sare.

Gatiti la foc mic 15 minute. Intr-o tigaie mare incingeti 2 linguri ulei de masline, adaugati spanacul si gatiti 2 minute.

Cotlete de porc cu sos de cirese

Scoateti din tigaie si transferati intr-un bol pe care il acoperti pentru a mentine spanacul cald. Asezonati cotletele cu sare si piper.

Adaugati in tigaie restul de ulei de masline si gatiti cotletele cate 3-5 minute pe fiecare parte.

Cotlete de porc cu sos de cirese

Serviti cotletul cu spanac și sos de cireșe!

Cotlete de porc cu sos de cirese

Cotlete de porc cu sos de cirese

Cotlete de porc cu sos de cirese

Pofta buna!

4 comentarii

  1. belea, mare belea cotletele de porc si mai ales sosul de cirese 🙂

  2. ce apetisant arata cotletele si sosul de cirese e bestial!

  3. Foarte bine arata cotletele de porc

  4. Porc si cirese, iti dai seama :)))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.