Pui fript, cu sos de roşii

Printeaza

Pui fript, cu sos de roşii din: pui, sunca afumata, lamaie, unt, usturoi, spaghete, sos de rosii, frunze de tarhon.

Ingrediente:Pui_fript_cu_sos_de_rosii

  • 1 pui mare
  • 30 g sunca afumata
  • 1 lamaie
  • 50 g unt
  • usturoi
  • spaghete
  • sos de rosii
  • frunze de tarhon

 

Mod de preparare:

Cureţi puiul şi îl speli bine. In interiorul lui introduci untul, zeama de la o jumătate de lămâie şi usturoi pisat. Cealaltă jumătate de lămâie o tai felii şi cu ea căptuşeşti pieptul.

Tai şunca felii şi o pui într-o cratiţă în care aşezi şi puiul. Introduci tava în cuptor, pentru 1 oră.

Intre timp, fierbi spaghetele, pe care apoi le strecori şi le treci sub un jet de apă rece. Faci un dressing din sosul de roşii aromatizat cu câteva frunze de tarhon sau cu un căţel de usturoi.

Puiul îl serveşti cu o garnitură de spaghete fierte, acoperite cu sos.

Pui fript, cu sos de roşii

Pui_fript_cu_sos_de_rosii

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Simplu si bun puiul asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.