Prune murate cu scortisoara

Printeaza

Prune murate cu scortisoara din: prune, otet, zahar, scortisoara, piper.

Ingrediente:Prune murate cu scortisoara

  • 3 kg prune de toamnă
  • 1/2 l oţet
  • 250 g zahăr
  • scorţişoară
  • boabe de piper

Mod de preparare:

Prunele se spală şi se aşază în borcan. Oţetul se fierbe cu un litru de apă, împreună cu cele­lalte ingrediente. Se toarnă clocotit peste prune, având grijă să nu umplem’borcanele (prunele îşi vor lăsa zeamă). Se închid borcanele.

Se servesc ca murături.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.