Placinte cu caise si crema de branza

Printeaza

Placinte cu caise si crema de branza din: branza de vaci, zahar, smantana, oua, faina, caise.

Ingrediente:Placinte_cu_caise_si_crema_de_branza

  • 1 pachet aluat foitaj
  • 500 g brânză de vaci
  • 200 g zahăr pudră
  • 2 linguri zahăr vanilat
  • 50 g smântână grasă
  • 3 ouă
  • 3 linguri făină
  • 8 caise
  • 1 ou pentru uns

 

Mod de preparare:

Incingi cuptorul şi ţii aluatul la temperatura camerei. Pentru umplutură, pui brânza într-un castron şi o amesteci cu zahărul pudră şi cel vanilat.

Baţi bine smântână şi o adaugi peste crema de brânză, apoi încorporezi făina şi ouăle. Speli caisele, le desfaci jumătăţi şi le scoţi sâmburii.

Tai aluatul în dreptunghiuri şi pui pe fiecare câte o lingură de cremă, apoi o jumătate de caisă şi strângi capetele în centru. Le ungi cu oul bătut şi dai pateqrile la cuptor într-o tavă tapetată până se rumenesc.

După răcire, presari zahăr pudra.

Placinte cu caise si crema de branza

Placinte_cu_caise_si_crema_de_branza

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.