Pilaf cu cascaval

Printeaza

Pilaf cu cascaval

Ingrediente:Pilaf cu cascaval

  • 1 ceasca orez (100 g)
  • 1 ceapa
  • 4 rosii
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 1 felie cascaval
  • cimbru
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, o toci, iar roşiile le opăreşti, le decojeşti şi le tai mărunt. Speli orezul şi îl pui să se rumenească în ulei.

Separat căleşti ceapa şi usturoiul pisat şi când s-a aurit adaug şi roşiile, le mai laşi puţin pe foc, apoi le pui peste orez.

Pilaf cu cascaval

Torni 2 ceşti şi jumătate de apă, presari piper şi cimbru după gust si lasi pilaful sa fiarbă pe foc mic aproximativ 20 de minute. Cand e gata presari cascaval fin razuit. E foarte bun cald.

Pilaf cu cascaval

Pilaf cu cascaval

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.