Peste cu dulceata de ceapa 

Printeaza

Peste cu dulceata de ceapa din: peste, broccoli, fasole, gulie, ceapa, ardei, zahar, otet, ulei, sare.

Ingrediente:Peste cu dulceata de ceapa

  • 4 fileuri de peşte
  • broccoli
  • 300 g fasole verde
  • 1 gulie

Pentru dulceaţa de ceapă:

  • 100 g ceapă roşie
  • 1 -2 ardei iuţi
  • 60 ml oţet de vin roşu
  • 100 g zahăr brun
  • 60 ml oţet balsamic
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingură cu ulei de măsline
  • sare grunjoasă

 

Mod de preparare:

Fierbe al dente bucheţelele de broccoli, fasolea verde şi gulia tăiată bastonaşe, iar peştele pregăteşte-l simplu, pe grill sau într-o tigaie de teflon.

Curăţă ceapa şi ardeii, taie-le julien. Pune-le in uleiul încins cu puţină sare şi dafinul. Lasă un sfert de ora pe foc, adaugă zahărul brun şi amestecă.

După ce zahărul s-a topit, pune oţetul de vin şi balsamic şi lasă rână scade sosul, iar dulceaţa s-a legat. Dă deoparte.

Serveşte fiecare file de peşte pe pat de legume, cu dulceaţă de ceapă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.