Perişoare din carne de vită cu mărar si garnitură de pilaf

Printeaza

Perişoare din carne de vită cu mărar si garnitură de pilaf 

Ingrediente:Perişoare din carne de vită cu mărar si garnitură de pilaf

  • 600 g came de vacă
  • 2 felii de franzelă
  • 1 /2 lingură de făină
  • 3 ouă
  • 1/2 1 supă
  • 10 legături de mărar
  • 3 linguri dc smîntînă
  • sare
  • piper
  • 100 g unt
  • l ceapă
  • 1 lingură de ulei

 

Mod de preparare:

Carnea se dă prin maşina de tocat cu franzela muiată şi stoarsă, apoi se amestecă cu 2 ouă, vin, sare, piper şi ceapă sotată. Mărarul se toacă mărunt şi se lasă pe tocător.

Se fac perişoarele cu mina udă, se dau în ou bătut, se tăvălesc în mărarul tocat şi se aşază într-o tavă unsă cu unt care se dă la cuptor timp de 10 minute.

Separat se face un sos suprem din unt, făină, supă, 1 lingură smîntînă şi se fierbe 15 minute cu perişoarele şi mărarul rămase pe tocător.

La sfîrşit se pune şi restul de smîntînă. Se poate servi cu garnitură de pilaf simplu.

 

Pofa buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.