Parjoale cu varza

Printeaza

Parjoale cu varza din: carne de porc, slanina de porc, ceapa, franzela, oua, cartof, patrunjel, varza murata, dafin, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Parjoale_cu_varza

  • 600 g carne de porc
  • 50 g slăninuţă de porc
  • 1 ceapă
  • 1 felie de franzelă
  • 2 ouă
  • 1 cartof crud
  • 1 legătură de pătrunjel verde
  • 1 varză murată potrivită ca mărime
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Toci carnea şi slăninuţa împre­ună cu ceapa, cartoful crud, felia de franzelă înmuiată în apă şi stoarsă şi verdeaţa. Adaugi ouăle crude, condimentezi şi omogenizezi compoziţia.

Cu mâinile ude formezi pârjoale şi le pui la prăjit în ulei bine în­cins. Prăjeşti pârjoalele pe am­bele părţi.

Separat, căleşti în ulei varza spălată şi tăiată fideluţă şi aromatizezi cu foi de dafin şi piper. Serveşti varza călită cu pâr­joalele alături.

Este o mâncare sătioasă.

 

Parjoale cu varza

Parjoale_cu_varza

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.