Orez cu compot de caise

Printeaza

Orez cu compot de caise din: orez, compot, margarina, vanilie, sare.

Ingrediente:Orez cu compot de caise

  • 250 g orez
  • 1 borcan cu compot de caise
  • 1 lingură cu margarină
  • vanilie
  • 1/2 lingu­riţă cu sare

 

 

Mod de preparare:

Alegeţi şi spălaţi orezul, fierbeţi-l 30 minute în apă cu sare şi zahăr. Acoperiţi vasul pentru 15 minute, răciţi orezul, apoi răsturnaţi-l într-o formă de sticlă unsă cu marga­rină.

Acoperiţi cu compot de caise, ţineţi în cuptorul cald 20 de minute.

Serviţi desertul cald, frumos porţionat, în castronaşe mici.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.