Muschi de porc cu lamaie

Printeaza

Muschi de porc cu lamaie

Ingrediente:Muschi de porc cu lamaie

  • 600 g muşchiuleţ de porc
  • 300 g şuncă
  • 1-2 lămâi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Muşchiuleţul se taie felii şi se bate cu ciocanul, apoi se săreazăşi se piperează. Peste feliile de muşchi, se pun câte două felii de şuncă, iar peste şuncă, se aşează câte o felie de lămâie şi se prinde cu o scobitoare.

Se dă tigaia cu puţin ulei, pe flacără, şi fiecare bucată de muşchiuleţ se dă prin făină de grâu, apoi se prăjesc pe ambele părţi.

Separat, în cratiţă, se pun 75 g unt, sare, piper şi un pahar de vin, se adaugă bucăţile de muşchi şi se lasă să dea câteva clocote.

Se servesc decorate cu pătrunjel tocat mărunt şi piure de cartofi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.