Lufar prajit cu cartofi copti si sos de otet cu ceapa si verdeata

Printeaza

 Lufar prajit cu cartofi copti si sos de otet cu ceapa si verdeata

Ingrediente:Lufar prajit cu cartofi copti si sos de otet cu ceapa si verdeata

  • 1,400 kg lufar
  • 250 g ulei
  • 40 g făină
  • sare
  • 1 foaie de dafin
  • piper boabe
  • 2 fire de ceapă verde
  • 1 legătură de mărar
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 3 linguri oţet

 

Mod de preparare:

Lufarul se curăţă, se spală şi se usucă cu un şervet. Se dă sare, apoi prin făină şi se prăjeşte în ulei. Se aşază într-un platou.

Separat se fierbe oţetul cu puţină apă, se pune sare, dafin, piper boabe şi cînd s-a răcit se amestecă cu ulei, verdeaţă şi ceapa tocată şi se toarnă peste peşte.

Se serveşte cu cartofi copţi.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • lufar prajit
  • lufar retete

1 comentariu

  1. Nu va suparati, dar ce e ala lufar? Peste cumva?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.