Peste prajit cu fulgi de ardei

Printeaza

Peste prajit cu fulgi de ardei din: peste, suc de rosii, fulgi de ardei, usturoi, lamaie, ulei, sare, piper.Peste prajit cu fulgi de ardei din: peste, suc de rosii, fulgi de ardei, usturoi, lamaie, ulei, sare, piper

Ingrediente:Peste prajit cu fulgi de ardei

  • un peşte de 1,5 kg
  • 4 linguri suc de roşii
  • o linguriţă fulgi de ardei iute
  • 3-4 căţei usturoi
  • o lămâie
  • ulei pentru prăjit
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Peştele se curăţă foarte bine şi se presară cu sare şi piper. Se rumeneşte pe ambele părţi într-o tigaie cu puţin ulei. Se transferă apoi în tava de copt şi se unge cu suc de roşii amestecat cu fulgi de ardei iute.

Se presară usturoiul feliat şi se lasă la cuptor pentru 20 deminute.

Se serveşte, după gusl cu zeamă de lămâii pe deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.