Gustare taraneasca cu carnaciori

Printeaza

Gustare taraneasca cu carnaciori din: artofi, untura, ceapa, sare, carnaciori, oua, lapte, marar.

Ingrediente:Gustare taraneasca cu carnaciori

  • 1 1/2 kg cartofi fierţi
  • untură
  • 1 ceapă
  • sare
  • 4 cârnăciori
  • 2-3 ouă
  • 4-6 linguri de lapte
  • mărar

 

Mod de preparare:

Cartofii tăiaţi în felii îi prăjeşti uşor în untură fierbinte, îi sărezi şi adaugi peste ei ceapa tocată mai mare. Inainte de a se înmuia ceapa, pui şi cârnăciorii tăiaţi felii, ouăle bătute şi amestecate cu laptele şi cu sarea.

După ce mai laşi puţin pe foc, sa se prindă omleta, serveşti gustarea ţărănească fierbinte, cu mărar tocat deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.