Dovlecei umpluti cu porumb

Printeaza

Dovlecei umpluti cu porumb din: dovlecei, orez, ceapa, morcov, rosii, marar, porumb, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Dovlecei_umpluti_cu_porumb

  • 4 dovlecei
  • 4 linguri de orez
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 4 roşii
  • 1 legătură de mărar
  • 200 g porumb boabe
  • 3 linguri de ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie dovleceii în două, pe lungime şi scoate miezul cu ajutorul unei linguri, cu grijă să nu se rupă dovlecelul.

Fierbe orezul în apă cu sare după ce îl speti bine. Căleşte ceapa, morcovul, o roşie, toate tăiate mărunt.

Adaugă miezul tocat de dovlecei şi boabele de porumb. Presară mărar tocat şi ia de pe foc după ce s-au înmuiat. Lasă la răcit, apoi adaugă orezul fiert.

Ia din amestec şi umple dovleceii. Aşază deasupra felii de roşie, presară piper. Pune dovleceii într-o tavă şi dă-i la cuptor pentru 15 minute. Serveşte-i calzi.

Dovlecei umpluti cu porumb

Dovlecei_umpluti_cu_porumb

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.