Degetele de pui

Printeaza

Degetele de pui din: piept de pui, ou, miere, mustar, fulgi de porumb, sare, ulei, piper.

Ingrediente:Degetele_de_pui

  • 400 g piept de pui dezosat şi fără pieliţe
  • 1 ou bătut
  • 1 lingură miere
  • 1 linguriţă muştar
  • 2 căni fulgi de porumb, fărâmiţat
  • piper
  • sare
  • ulei, pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Tai pieptul de pui în fâşii. Intr-o farfurie adâncă, amesteci oul, mierea şi muştarul. Intr-un alt vas, combini fulgii de porumb cu puţină sare şi puţin piper.

Treci bucăţile de came prin amestecul de ou şi apoi prin cel de porumb. Incingi ulei într-o tigaie şi prăjeşti câteva minute până se pătrunde camea.

Scoţi pe un şervet absorbant pentru a elimina surplusul de grăsime. Serveşti cu sos.

Degetele de pui

Degetele_de_pui

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.