Cotlete de porc cu salata

Printeaza

Cotlete de porc cu salata din: ulei de masline, seminte de fenicul, oregano, fulgi de ardei iute, cotlete de porc, maioneza dietetica, otet de vin alb, sos worcershire, zahar, telina, morcov si ceapa rosie.

Ingrediente:Cotlete_de_porc_cu_salata

  • 1 lingura ulei de masline
  • cate 1 lingurita seminte de fenicul si oregano uscat
  • un varf de cutit fulgi de ardei iute
  • 6 cotlete de porc

pentru salata:

  • 125 ml de maioneza dietetica
  • 1 lingura de otet de vin alb
  • 1 lingura de sos Worcestershire
  • un praf de zahar
  • 1/2 telina mica, taiata in bastonase sau data prin razatoarea mare
  • 1 morcov mare, taiat in bastonase sau dat prin razatoarea mare
  • 1 ceapa rosie mica, taiata in cubulete

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 190°C. Pune uleiul, seminţele de fenicul, oregano, fulgii de ardei iute, sarea şi piperul într-o farfurie adâncă.

Freacă bucăţile de porc cu acest amestec pe ambele părţi. Aşază-le într-o tavă de copt şi dă-le la cuptor 40 de minute.

Intre timp, prepară salata. Pune maioneza, oţetul, sosul Worcestershire, muştarul, zahărul, împreună cu sare şi piper, într-un bol mare.

Amestecă bine, apoi adaugă legumele.

Când carnea este gata, pune deoparte 2 cotlete pentru prânz, alături de o treime din cantitatea de salată.

Imparte restul de salată pe 4 farfurii şi adaugă pe fiecare o bucată de carne.

Cotlete de porc cu salata

Cotlete_de_porc_cu_salata

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.