Cotlet cu sunca si conopida

Printeaza

Cotlet cu sunca si conopida din: cotlet de porc, conopida, sunca, oua, pesmet, patrunjel, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Cotlet_cu_sunca_si_conopida

  • 8 felii cotlet de porc dezosate
  • 1 conopidă mică
  • 3 ouă
  • 100 g pesmet
  • 100 g şuncă
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei
  • salată de legume

 

Mod de preparare:

Speli carnea apoi acoperi fiecare felie cu folie alimentară şi o baţi. Pentru a se frăgezi, o dai cu sare şi piper şi pui bucăţile de carne la rece o oră.

Separat, speli şi desfaci în bucheţele conopida. Le fierbi în apă cu sare şi le laşi la scurs.

Intr-un bol, baţi ouăle şi adaugi treptat pesmetul. Mărunţeşti şunca, pătrunjelul şi conopida. Le încorporezi în amestecul de ou, alături de sare şi piper, după gust.

Scoti carnea, intinzi pe o parte a unei felii de carne o lingură de aluat. Procedezi la fel cu toata carnea. Prăjeşti cotletele în ulei, pe fiecare parte, întorcându-le cu grijă.

Le serveşti alături de salată de legume.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.