Ciorba cu galuste si patrunjel

Printeaza

Ciorba cu galuste si patrunjel din: morcovi, ceapa, patrunjel, telina, gogosari, rosii, pulpe de pui, oua, gris.

Ingrediente:Ciorba_cu_galuste_si_patrunjel

  • 4 morcovi
  • 1 ceapă
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 1/2 ţelină
  • 2 gogoşari
  • 2 roşii
  • 2 pulpe de pui
  • 2 ouă
  • 8 linguri de griş
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa şi o tai mărunt, apoi o pui la călit în puţin ulei. Cureţi 2 morcovi şi îi dai pe răzătoarea mică, după care îi adaugi peste ceapă.

Adaugi apa, cureţi pulpele, le speli şi le adaugi în ciorbă. Când că în clocot, iei spuma şi adaugi legumele tăiate cuburi mici.

Când sunt fierte pulpele, le scoţi şi tai carnea. La sfârşit, baţi 2 ouă întregi, la care adaugi 8 linguri de griş.

Amesteci şi iei cu 1 linguriţă mică din compoziţie şi pui în ciorbă, iar când sunt fierte, adaugi verdeaţa tăiată mărunt.

Ciorba cu galuste si patrunjel

Ciorba_cu_galuste_si_patrunjel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.