Ciolan de porc umplut

Printeaza

Ciolan de porc umplut din: ciolan de porc, morcovi, ceapa, usturoi, porumb boabe, porumb baby, fasole verde, fasole alba, radacina de patrunjel, scortisoara, sare, piper si ulei.

Ingrediente:Ciolan_de_porc_umplut

  • 4 bucati ciolan de porc
  • 800 g morcovi
  • doua cepe
  • 4 catei de usturoi
  • 300 g porumb baby
  • 200 g porumb boabe
  • 200 g fasole verde
  • 200 g fasole alba pastai
  • o radacina de patrunjel
  • o lingurita cu scortisoara
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Morcovii se curăţă de coajă, se spală şi 200 g se taie bastonaşe. Restul de morcovi se taie rondele, se călesc în ulei încins împreună cu scorţişoara, sare şi piper. Fasolea verde şi fasolea albă se spală, se taie bucăţi mici şi se pun într-un bol. Porumbul baby se spală, se taie bucăţi şi se pune în bol.

Rădăcina de pătrunjel se curăţă de coajă, se spală şi se taie julien. Ceapa şi usturoiul se curăţă de foi, se spală şi se toacă mărunt. Se aşază ciolanele pe o tavă, se stropesc cu ulei, se aşază legumele în jurul lor, se condimentează şi se toarnă apă cât să le acopere.

Se acoperă tava cu folie de aluminiu, se introduce în cuptorul încins 45 de minute. Se scoate folia, se verifică dacă este gata carnea şi se mai lasă în cuptor zece minute ca să se coacă la suprafaţă.

Ciolan de porc umplut

Ciolan_de_porc_umplut

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Nela Petrusin

    Ciolanul de porc imi face cu ochiul 😉

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.