Bomboane de ciocolata cu fistic
PrinteazaBomboane de ciocolata cu fistic din: unt, ciocolata neagra, frisca, biscuiti, lamaie, fistic.
- 50 g unt moale
- 400 g ciocolata neagră de menaj
- 200 ml frişca lichidă
- 100 g biscuiţi sfărâmiciosi
- coaja unei lămâi
- 150 g fistic
Mod de preparare:
Biscuiţii se fărâmiţează şi se amestecă cu untul moale.
Ciocolata se topeşte la bain-marie cu frişca lichidă, apoi i se adaugă coaja unei lămâi si se lasă 5 minute să se infuzeze.
Se scoate apoi coaja, se amestecă crema cu biscuiţii şi se dă la rece pentru 3-4 ore.
Se iau mici cantităţi din amestecul rece şi se modelează bomboane care se trec prin fistic măruntit.
Pofta buna!
Nu prea arata cine estie ce bomboanele astea