Iahnie cu carnati, kaizer si carne de porc
PrinteazaIahnie cu carnati, kaizer si carne de porc din: carne de porc, kaizer, carnati afumati, fasole alba, usturoi, ceapa, pasta de tomate bouquet garni, sare si piper.
- 300 g carne de porc
- 250 g kaizer
- 300 g carnati afumati
- 500 g fasole alba
- 50 g untura
- 5 catei de usturoi
- 2 cepe
- 1 lingura pasta de tomate
- 1 bouquet garni (patrunjel, frunze de dafin si rozmarin)
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pui la înmuiat fasolea de seara, o clăteşti în apă rece şi o pui la fiert. Schimbi pe parcursul fierbem apa de două-trei ori. Ultima dată, acoperi fasolea cu 2,5 litri de apă caldă, pui ceapa şi usturoiul tocate, kaizerul tăiat bucăţi şi bo-uquetul garni. Acoperi cu un capac şi laşi |ă Fiarbă circa 15 minute.
Intr-o tigaie, prăjeşti în untură carnea de porc tăiată cuburi, torni totul peste fasole, adaugi şi carnaţii tăiaţi bucăţi şi laşi să fiarbă fără capac circa 15 minute.
Adaugi pasta de tomate, condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi mai laşi, la foc mic, 15 minute, până când totul este bine pătruns. Scoţi bouquetul garni şi o serveşti.
Iahnie cu carnati, kaizer si carne de porc
Pofta buna!
Ce pofta mi ai facut de o iahnie