Cupe cu sorbet de mango si zmeura

Printeaza

O reteta de cupe cu sorbet de mango si zmeura din: zahar tos, zmeura, zeama de lamaie, albusuri, mango si lamaie.

Ingrediente:

  • 300 g zahar tos
  • 500 g zmeura
  • 4 linguri zeama de lamaie
  • 2 albusuri
  • 2 mango, doar pulpa
  • 1 lamaie, doar zeama

 

Mod de preparare:

Fierbe un sirop din 200 g zahar tos si 250 ml apa. Marunteste in tocatorul electric zmeura si zeama de lamaie, pana cand obtii o pasta omogena. Strecoara prin sita si pune in vasul cu sirop.

Pune compozitia in masina de inghetata 45 de minute si apoi da la congelator. Striveste cu furculita la fiecare 30 de minute, pana cand se solidifica. Bate 1 albus si combina cu sorbetul; pastreaza la congelator in cutie inchisa ermetic pana in momentul servirii.

Repeta procedeul cu mango, folosind ingredientele ramase. Serveste sorbeturile in pahare, asezate in straturi alternative.

Cupe cu sorbet de mango si zmeura

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.