Reteta de paste cu legume
PrinteazaReteta de paste cu legume din: paste, dovlecel, vanata, usturoi, ardei, bulion, ulei, patrunjel, sare, piper.
- 500 g paste
- 1 dovlecel
- 1 vânătă
- 5 căţei de usturoi
- 2 ardei
- 4 linguri bulion
- ulei
- 1 legătură de pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Vânătă, ardeii şi dovlecelul se spală, se taie cubuleţe, apoi se călesc în ulei. Se adaugă bulionul şi se mai lasă 5 minute pe foc, să se îngroaşe sosul. La sfârşit se potriveşte de sare şi piper.
Pastele se fierb în apă clocotită cu sare, se strecoară şi se pun în sos. Se mai lasă pe foc 2-3 minute. Se ornează cu pătrunjel tocat mărunt.
Pofta buna!
Azi fac si eu paste cu legume