Coaste la gratar

Printeaza

Coaste la gratar din: coaste de porc, zahar, boia, pudra de usturoi, pudra de ceapa, piper, sos.

 

Ingrediente:

  • 2 kg coaste de porc
  • 100 g zahăr brun
  • o linguriţă boia
  • o linguriţă pudră de usturoi
  • o linguriţă pudră de ceapă
  • 1/2 linguriţă piper negru măcinat
  • 300 ml sos de grătar

 

Mod de preparare:

Coastele se curăţă de grăsimea în exces. Se amestecă într-un vas zahărul, boiaua, pudra de usturoi şi cea de ceapă, piperul cu 100 ml sos de grătar.

Se ung coastele cu acest amestec si se lasă aşa pentru o oră.

Se frig apoi coastele pe grătarul foarte bine încins şi pe măsura coacerii se ung cu sosul de grătar.

 

Coaste la gratar

Coaste_la_gratar

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.