Supa de cartofi copti

Printeaza

Supa de cartofi copti din: cartofi, ceapa, piept de porc, unt, praz, smantana, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 6 cartofi copţi
  • o ceapă
  • 100 g piept de porc
  • 25 g unt
  • o bucată praz
  • 3 linguri smântână grasă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pieptul de porc se taie cubuleţe, care se pun să se prăjească în oala de fiert.

După ce îşi lasă toată grăsimea, se scot, se pun untul, ceapa tocată şi prazul feliat şi se lasă să se călească 5 minute, apoi se toarnă apă şi se fierbe 10 minute.

Se adaugă cartofii şi se mai lasă pe foc 15 minute.

Se mixează conţinutul, se adaugă apă şi se lasă pe foc 10 minute.

Apoi se adaugă smântână, se potriveşte de sare si piper şi se aduce la masă cu pieptul de porc deasupra.

 

Supa de cartofi copti

Supa_de_cartofi_copti

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.