Paste cu oua

Printeaza

Paste cu oua din: paste, oua, parmezan, carnati, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 pungă paste rigatti sau melci
  • 3 ouă
  • 150 g parmezan
  • 100 g cârnaţi uscaţi şi afumaţi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pui pastele la fiert în apă cu sare şi le pui la scurs, între timp, feliezi cârnaţii şi îi căleşti în ulei de măsline.

Baţi ouăle şi sfărâmi mărunt brânza. Amesteci amândouă compoziţiile, le condimentezi cu sare şi cu piper, după gust.

Când sunt căliţi cârnaţii, adaugi pastele scurse şi imediat adaugi amestecul de ouă şi parmezan. Amesteci bine până se prăjesc ouăle.

Serveşti pastele fierbinţi.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.