Retete de post: Pasta din sfecla cu alune si ceapa
PrinteazaO reteta savuroasa de Pasta din sfecla cu alune si ceapa din: sfecla, alune de padure, ceapa rosie, ulei de masline, miere, chimen si marar.
- 4 sfecla mici
- 200 g alune de padure
- 2 cepe rosii
- 2 linguri ulei de masline
- 1 lingura miere
- chimen macinat
- 1 legatura marar verde sau uscat
Mod de preparare:
Coaceti sfeclele la cuptor, apoi curăţaţi-le de coajă şi radeţi-le pe răzătoarea cu ochiuri mici.
Radeti cât mai fin ceapa şi căliţi-o în ulei până când se înmoaie bine.
Amestecaţi sfecla rasă cu ceapa călită, mierea şi alunele pisate sau măcinate fin, după plac.
Condimentaţi cu chimen măcinat si ornaţi tartinele cu mărar tocat mărunt.
Pasta din sfecla cu alue si ceapa
Pofta buna!