Legume la cuptor cu mozzarella
PrinteazaLegume la cuptor cu mozzarella din: porumb, broccoli, morcovi, cartofi, ceapa, mozzarella, patrunjel, ulei, sare.
- o cutie mica porumb conservat
- 250 g broccoli
- 3 morcovi
- 4 cartofi
- o ceapa
- 150 g mozzarella
- cateva fire de patrunjel
- o lingura ulei
- sare
Mod de preparare:
Intr-un vas, se pun la fiert, aproximativ 20 de minute, morcovii rondele, ceapa întreagă şi cartofii cubulete. Intr-un alt vas, se fierbe broccoli, pentru 10 minute. Apoi, toate legumele se scurg bine.
Porumbul se scurge din conservă, se trece sub un jet de apă rece şi se lasă iar la scurs. Legumele se amestecă bine cu ulei şi sare si se pun într-un vas de cuptor. Se pune brânza deasupra si se dă la cuptor pentru aproximativ 10 minute. Se aduc la masă cu pătrunjel.
Legume la cuptor cu mozzarella
Pofta buna!