Supa cu ciuperci si paste
PrinteazaSupa cu ciuperci si paste din: ciuperci, morcovi, ceapa, telina, patrunjel, ulei, fusilli, sare si piper.
- 500 g ciuperci
- 3-4 morcovi
- 2 cepe
- o telina
- patrunjel
- ulei
- 200 g fusilli
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se pun pastele să fiarbă în apă cu sare şi ulei. După ce au fiert, se scot şi se lasă la scurs în sită. Se curăţă ciupercile, se spală şi se taie. Se spală şi se curăţă legumele. Morcovii se taie rondele, ceapa, mărunt, iar ţelina se dă pe râzătoare, apoi se călesc în puţin ulei.
Se adaugă apa treptat şi ciupercile. Oala se lasă la foc mic, acoperită cu un capac. Se condimentează cu sare şi piper, după gust, şi se adaugă pastele şi verdeaţa, apoi se ia de pe foc.
Supa cu ciuperci si paste
Pofta buna!
Foarte buna supa de ciuperci cu paste