Umplutură de şuncă cu sos alb

Printeaza

Umplutură de şuncă cu sos alb

Ingrediente:Umplutură de şuncă cu sos alb

  • 250 g şuncă
  • 1 lingură unt
  • 1 lingură făină
  • 1 ceaşcă lapte
  • sare
  • piper
  • 3 linguri parmezan ras

 

Mod de preparare:

Pregătim un sos alb din unt şi făină. Adăugăm laptele fierbinte amestecînd mereu, pînă se face un sos gros. Presărăm piper şi sare. Tocăm şunca şi o dăm prin maşină.

Punem tocătura de şuncă în sos, presărăm parmezanul ras amestecînd mereu. In loc de parmezan putem întrebuinţa şvaiţer sau caşcaval.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.