Turta umpluta cu branza feta

Printeaza

Turta umpluta cu branza feta din: mălai, faina, drojdie, zahar, sare, lapte caldut, oua, brânză feta sau amestec de telemea sărată si caşcaval.

Turta_umpluta_cu_branza_feta

Ingrediente:

  • 80 g mălai
  • 200 g făină
  • 1 cubuleţ drojdie
  • 1 linguriţă zahăr
  • 1 praf de sare
  • 300 ml lapte călduţ
  • 2 gălbenuşuri pentru uns
  • 300 g brânză feta sau amestec de telemea sărată si caşcaval

Mod de preparare:

Topeşti drojdia împreună cu puţin lapte călduţ şi o lingură de zahăr. Faci un aluat din făină, mălai, sare, drojdia topită şi res­tul de lapte. Frămânţi bine aluatul şi îl laşi la dospit timp de o oră.

Modelezi turtiţe, pe care le umpli cu amestecul de brânzeturi. Le ungi cu gălbenuşurile bătute şi le pui la copt pe hârtie de copt.

Turta umpluta cu branza feta

Turta_umpluta_cu_branza_feta

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.