Tartelete cu ciuperci

Printeaza

Tartelete  cu ciuperci

Ingrediente:Tartelete cu ciuperci

  • 18 tartelete coapte din foitaj
  • 700 g ciuperci
  • 1 legătură mărar
  • 120 g unt
  • 1 ceapa
  • 2 linguri făină
  • 3 pahare lapte
  • 3 linguri smîntînă
  • sare
  • piper pisat
  • 180 g caşcaval ras
  • 3 ouă

 

Mod de preparare:

Ciupercile se curăţă, se taie felii şi se sotează în 60 g unt şi cu ceapă tocată.

Se adaugă apoi l lingură făină, lapte, smîntînă şi mărar tocat şi se pun in tartelete.

Separat se face un sos alb gros din 60 g unt, 1 lingură făină, 1 1/2 pahar lapte, sare şi 3 gălbenuşuri.

La urmă se pun caşcavalul ras şi albuşu­rile bine bătute, se pune în tartelete şi se dă la cuptor moderat 15 minute înainte de a fi servite.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.