Supă dulce de soc şi lămâie

Printeaza

Se scot boabele de la 400 g ciorchini de fructe de soc. Se decojesc 2 pere mari (cca 400 g) şi se curăţă de cotoare; se taie pulpa felii.

Se dau în clocot 400 ml suc de coacăze negre cu 200 ml suc de mere, cca 150 ml apă şi 2 linguri miere.

Se crestează pe lung 1 baton de vanilie şi se scoate miezul cu vârful cuţitului; se adaugă în oală păstaia şi miezul de vanilie, cu sucul şi o bucată de coajă de la 1 lămâie.

Se adaugă bucăţile de pere şi boabele de soc. Se lasă să stea 2-3 min. Se scoate păstaia de vanilie şi se serveşte supa caldă sau de la frigider.

Supă dulce de soc şi lămâie

Supă dulce de soc şi lămâie

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.