Supa de praz cu telina

Printeaza

Supa de praz cu telina din: praz, telina, ceapa, morcovi, cartofi, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Supe_1

  • 4 fire de praz
  • 500 g telina
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi
  • 300 g cartofi
  • 2 linguri patrunjel tocat marunt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi ceapa şi tăiaţi-oîn cubulete. Tăiaţi prazul în rondele. Curăţaţi morcovii şi cartofii, tăiaţi-i în bucăţi mari. Puneţi toate legumele la fiert în 3 I apă. După 10 minute potriviţi de sare si piper. Lăsaţi să fiarbă până când cartofii încep să se sfărâme. înainte de servi­re, presăraţi pătrunjelul tocat mărunt.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.