Supa de ceapa cu nucsoara

Printeaza

Supa de ceapa cu nucsoara din: ceapa, ulei, supa de legume, faina, cascaval vegetal, paine alba, nucsoara, sare, piper.

Ingrediente:Supa_de_ceapa_cu_nucsoara

  • 4 cepe
  • 3 linguri ulei
  • 1/2 l supa legume
  • 1 lingura faina
  • 100 g cascaval vegetal ras
  • 4 felii paine alba
  • 1 varf cutit nucsoara
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, o tai felii şi o căleşti în ulei până devine aurie. Adaugi făina desfă­cută în puţină supă şi, când începe să se în­groaşe, pui supa de zarzavat şi condimen­tele. Laşi să fiarbă 30 de mi­nute, acoperind oala cu un capac.

Intre timp, prăjeşti feliile de pâine, le pui într-o tavă, le presari cu caşcaval şi le dai la cup­tor câteva minute, pâ­nă se topeşte acesta. Scoţi pâinea, o tai pătrate sau triunghiuri, pe care le pui în boluri ori în farfurii adânci şi torni peste ele supa fierbinte.

Supa de ceapa cu nucsoara

Supa_de_ceapa_cu_nucsoara

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.